PS5 Yardım Ps5 dahili hafıda mafia açmıyor hdd de kasıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde EFELER54 tarafından oluşturulan Ps5 dahili hafıda mafia açmıyor hdd de kasıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 684 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 dahili hafıda mafia açmıyor hdd de kasıyor
Konbuyu başlatan EFELER54
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

EFELER54

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 7, 2023
98
39
18
Ps5 harici harddiskte mafia açıyor ama kasıyor dahiliye attım ordada siyah ekranda kalıyor yardımcı olursanız sevinirim bir yerde hatamı yapıyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ps4 oyunlarınıda açıyor ama hiç bir ps5 oyuna giremiyorum

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
297
106
43
Harddisk ise kasması normal. Dahiliye atınca oyun hiç mi açılmıyor? İtemsflowdan oyun yolunu gösterdiniz mi?

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
297
106
43
Ps5 harici harddiskte mafia açıyor ama kasıyor dahiliye attım ordada siyah ekranda kalıyor yardımcı olursanız sevinirim bir yerde hatamı yapıyorum

Ps4 oyunlarınıda açıyor ama hiç bir ps5 oyuna giremiyorum
Hiçbir ps5 oyununu açmaması garip.

Tüm oyunlardamı siyah ekranda kalıyor dahilide.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
293
106
43
33
Harici ssd de kullanıyorsanız oyun acildiginda kstuff kapatalim lag düzelir ve ssd tyce c olarak bağlamaniz lazım harddisk de ise çok kasar ssd sart bazı oyunlar dahilide calismaz o yüzden siyah ekranda kalıyordur harici ssd almaya çalışalım.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
757
342
63
Arka taraftaki usb takın haricide deneyin bu arada fw sürümünüz düşükse doğru backport dosyalarını attığınızdan emin olun etahen menüsünden de payloads/plugins bölümünden backport kapatıp açıp çalıştığından emin olun haricide de çalıştırmayı deneyin en kötü bazı yerlerde fps düşmesi olsa da çalışır işin açıkçası hangi fwde kullanıyorsunuz cihazı backportları yapıyor musunuz?